Модна катастрофа: Ева Лонгорија го промаши стилот

Loading...

Ева Лонгорија од неодамна наполни 42-години и мора да признаеме дека никогаш не изгледала подоброИ додека не воодушевува со секое свое појавување, сепак и најдобрите понекогаш знаат да згрешат кога се модните комбинации во прашање. Л
онгорија која е висока 157 сантиметри се појави во стајлинг кој само ја истакна нејзината ситна градба и ја направи да излгледа уште пониска.
Актерката облече тесно здолниште до колена и кошула на линии, комбинација која не и одговара на нејзината градба.
Доколку сте ситни и ниски, налик Ева Лонгорија, заборавете на овој стајлинг
И додека не воодушевува со секое свое појавување, сепак и најдобрите понекогаш знаат да згрешат кога се модните комбинации во прашање. Л
он

loading...