МОЌНО ВИДЕО од Прилеп најавува голема победа на ВМРО-ДПМНЕ!

Loading...

Снимка од дрон!Моќно видео од Прилеп кое најавува голема победа на ВМРО-ДПМНЕ и владејачката коалиција.Моќно видео од Прилеп кое најавува голема победа на ВМРО-ДПМНЕ и владејачката коалиција.

loading...