Момче од Скопје нападнато од непознати лица

Loading...

Вчера околу 05,00 часот во Скопје на ул.„Кеј Димитар Влахов“, додека Б.Ј. се движел пешки бил нападнат од страна на четири непознати лица, кои биле со возило.Имено истите излегле од возилото, при што  едно од лицата го удрило во пределот на главата и откако паднал, лицата физички го нападнале барајќи му го мобилниот телефон, а потоа насилно му одзеле една машка ташна во која имал 300 евра, 3000 денари, разни кредитни картички и други лични документи, по што лицата влегле во возилото и го напуштиле местото на настанот.
Се превземаат мерки за пронаоѓање на сторителите и целосно расчистување на случајот.Имено истите излегле од возилото, при што  едно од лицата го удрило во пределот на главата и откако паднал, лицата физички го нападнале барајќ

loading...