Момчето и е полуларен фудбалер и заработува по 100.000 фунти неделно, а таа РАБОТИ КАКО ПРОДАВАЧКА!

Loading...

Ѕвездата на Манчестер Јунајтед, Морган Шнајдерлин (25), се забавува со Камил Солд, девојката која успеала да стигне до јавноста поради својата работа.Иако се забавува со прочуениот фудбалер кој заработува по 100.000 фунти неделно, Кмил и понатаму работи во продавница за спортска опрема каде заработува по 10 фунти на час.
Камил има 21 година и студира менаџмент и маркетинг, а и пред тоа била позната во јавноста поради учеството во популарното натпреварување „Сурвајвер“
Парот моментално живее во хотел во Салфорд, а откако Камил ја завршува својата работа , тој доаѓа со скапоцен автомобил по неа.

„За разлика од другите девојки на фудбалерите, таа работи, но зачудувачки е кога ќе помислите дека таа работи шест години за да го заработи тоа што тој го заработува само само недела дена. Многу се скромни и се доста популарни“- кажува извор за Дејли Мејл. Иако се забавува со прочуениот фудбалер кој заработува по 100.000 фунти неделно, Кмил и понатаму работи во продавница за спортска опрема каде зараб

loading...
Loading...