Момчето кое ПЛАЧЕШЕ во Ѕвездите на Гранд си ја отвори душата: Социјален случај сум, живеев во куќа без струја, а девојките ме одбиваа бидејќи…

Алмир се огласи на Фејсбук и ја објави својата тажна животна приказна.Алмир Зукиќ е момче од Тузла кој оваа сабота се претстави во Ѕвездите на Гранд, а најверојатно на сите ќе им остане во сеќавање, бидејќи плачеше откако доби копче за поминување. Јелена Карлеуша сите ги изненади, кога кажа дека се кае што не гласала за него, бидејќи видела  дека станува збор за фино и културно момче, и дека долго време во Гранд немале таква личност. Алмир се огласи на Фејсбук и ја објави својата тажна животна приказна.
Алмир Зукиќ не крие дека во животот минувал низ трња. Живеел во куќа без струја, а школските обврски ги завршувал над свеќа. Ова е неговата исповед.
 „Сите се сега тука, ме поддржуваат, а кога најмногу ми требаше поддршка никој не беше со мене, јас сум момче кое помина многу трња за да стигнам до негде и тоа негде ме доведе до тука, се трудев, бев сиромашен социјален случај, не кријам. Вонредно завршив основно училиште , вечно се трудев, никој не веруваше во мене, а сега сите се тука… Девојките кои ги сакав ме одбиваа поради мојата финансиска состојба патев во животот сосема сам, другите ми го кршеа срцето изневерувајќи ме, а секоја искрено ја сакав, ме фураа а сега се тука, сите се сега тука. Живеев во трошна куќа 8 години и повеќе, без електрична енергија, без светлина, патев, учев под свеќа, додека другите уживаа, а сега се сите тука. Но, сепак, благодарност до сите, ве сакам и сакам сите да ја знаат мојата вистина. Мојот живот е горчлив и осамен сум и сега, но нема врска, јас навикнав на тоа личностите во кои верувам и ги сакам да одат и да ми завртат грб. Поздрав ве сака вашиот Алмир. Јас не сум ѕвезда, јас сум обично момче кое патело и уште пати, но еден ден можеби и јас ќе дочекам среќа, но можеби…Многу…И не ми е јасно зошто сите мислат дека мојот настап на Ѕвездите на Гранд ќе биде запаметен и дека никој во историјата на Ѕвездите на Гранд не покажал толку срце во тоа што го работи, но ви благодарам и ве сакам сите многу…“- напиша младиот Алмир на Фејсбук и наиде на поддршка од пријателите. 
Алмир Зукиќ е момче од Тузла кој оваа сабота се претстави во Ѕвездите на Гранд, а најверојатно на сите ќе им остане во сеќавање, бидејќи плачеше от

Пронајдете не на следниве мрежи: