Момчето се шокирало кога видело што има во орманот на напуштената куќа!

Како сцена од хорор филм.Мојот син дојде дома и рече дека влегол во напуштена куќа и нашол тело-раскажува Мишел МекГратсх мајка на детето.
-На прв поглед мислел дека е кукла или слично-рекла таа- раскажала мајката. Полицијата утврдила дека телото е на 53-годишниот Едвард Брутон.
Трупот во куќата бил 5 години а веројатно станува збор за самоубиство. Со оглед на тоа дека телото било во орманот, не дошло до целосно распаѓање. 

 
Тој куќата ја купил во 2009 година, а се чини дека умрел потоа. Данокот не е платен, тревата не била косена, а голем дел од соседите никогаш не го виделе. 
Мислев дека нема никого-раскажала сосетката. Сите мислеле дека ќуката е празна и напуштена. Мојот син дојде дома и рече дека влегол во напуштена куќа и нашол тело-раскажува Мишел МекГратсх мајка на детето.

Пронајдете не на следниве мрежи: