Момци, сакате ли да имате ваква учителка?

Алис отсекогаш сакала да стане учителка, но бидејќи тоа не и појде од рака, почна да се занимава со мода, а тоа мора да признаеме уште подобро и прилега.

Алис Гудвин е британска манекенка која направи уште едно разголено издание и во прв план ги истакна своите гради.

Оваа 27-годишна убавица е случајно откриена додека се сончала на плажа, а оттогаш е неизоставено лице во популарните машки списанија „Нутс“ и „Максим“.
Алис отсекогаш сакала да стане учителка, но бидејќи тоа не и појде од рака, почна да се занимава со мода, а тоа мора д

Пронајдете не на следниве мрежи: