Морав да се ЗДЕБЕЛАМ за да се пробијам како комичарка

Loading...

Во бескрајната потрага на комичарите по публика, Ребел Вилсон го стори спротивното од она што го прават повеќето глумици во Холивуд: Се здебели.Кога Ребел Вилсон го напиша првото сценарио, одбра подебела глумица за да глуми заедно со неа, но наскоро забележала дека публиката многу повеќе се смее на шегите и изгледот на колешката.
Ребел отсекогаш била поддржувач на идејата дека сликата за жената не треба да се темели на стереотипи, а исто така и ја исмевала опсесијата на Холивуд со килажата.
„Откако се здебелив, кариерата ми процвета. Ја искористив килажата што многу жени ја гледаат како пречка и ми се исплатеше“.
Сепак, Ребел важи за многу талентирана глумица и покрај дебелината, па се наметнува прашањето дали холивудското лудило си игра со емоциите, па дури и со животите на луѓето.Кога Ребел Вилсон го напиша првото сценарио, одбра подебела глумица за да глуми заедно со неа, но наскоро забележала дека публиката многу повеќе се

loading...