МОРБИДНО КРЕАТИВЕН

Loading...

 
 
Во периодов на карневали, по социјалните мрежи можеме да сретнеме различни фотографии од маски, кои во добра мера може да ја пренесат психичката состојба на младите луѓе. За жал, некој креативец решил да се маскира вака… се надеваме дека не е сериозен.
 
  
Можеби ова е темната страна на карневалите ?!
  
Можеби ова е темната страна на карневалите ?!
 

loading...
Loading...