Можела да се погледне во огледало пред да излезе вака надвор

Постои и огледало…Знае ли девојкава дека постои огледало?
Ако „фрлела“ само еден поглед на огледалото ќе сфатела дека вака не се излегува надвор…
Погледнете ја фотографијата на следната страна:

 
Знае ли девојкава дека постои огледало?
Ако „фрлела“ само еден поглед на огледалото ќе сфатела дека вака не се излегува надвор.

Пронајдете не на следниве мрежи: