Можете ли да ја објасните фотографијата?

Loading...

Ние немаме објаснување. Но, вие можеби ќе успеете да дадете одговор. Дали актерката во оваа приказна сакала да биде премногу „кул“, да собере што повеќе лајкови на фејсбук, да го промовира животното или нешто сосема друго?Ние немаме објаснение. Но, вие можеби ќе успеете да дадете одговор. Дали актерката во оваа приказна сакала да биде премногу „кул“, да собере што повеќе лајкови на фејсбук, да го промовира животното или нешто сосема друго?Ние немаме објаснение. Но, вие можеби ќе успеете да дадете одговор. Дали актерката во оваа приказна сакала да биде премногу „кул“, да с

loading...
Loading...