Можете ли да мрднете само едно чкорче за задачата да биде точна?

Loading...

Не морате да бидете гениј за да знаете дека 6 плус 4 не е 4. можете ли да ја решите задачата помрднувајќи само едно чкорче?Всушност постојат неколку начини за задачата да испадне точна. Доволно е да примените еден и да ги надмудрите пријателите.
Пво обидете се, не ѕиркајте веднаш во решението.
Успеавте ли?
Решението е на следната страна

 Всушност постојат неколку начини за задачата да испадне точна. Доволно е да примените еден и да ги надмудрите пријателите.
Пво обидете се,

loading...