Можев да се ОМАЖАМ уште неколку пати! Цеца открива ДЕТАЛИ од љубовниот живот!

Loading...

„Не сакам да оставам впечаток на осамена вдовица. Веќе 17 години живеам сама и за тоа време не сум се обидувала да засновам заеднички живот со никој“, рекла Цеца.Пејачката, за интервју, прв пат открила детали од својот љубовен живот, и додала дека не се заколнала на целибат.
„Слободна жена сум и можам да бидам со кој сакам. Не ми е прв пат да ме спојуваат со пријатели“, рекла таа и напоменала дека претходните 17 години имала неколку врски.
„Не сакам да оставам впечаток на осамена вдовца. Веќе 17 години по ред живеам сама и за тоа време не сум се обидела да основам заеднички живот со никој.

Не сакам да оставам впечаток на пречесна жена пред очите на народот, и не сум се заколнала на целибат. Сум имала неколку долги и кратки врски. Не сакам да го експонирам својот приватен живот.
Тоа е нешто резервирано само за мене. Од друга страна, сум имала можност да се омажам неколку пати, но таа чест ја имаше само таткото на моите деца, кого сум го сакала најмногу“, раскажала Цеца.Пејачката, за интервју, прв пат открила детали од својот љубовен живот, и додала дека не се заколнала на целибат.
„Слободна жена сум

loading...