Можно ли е да се толку глупави?

Loading...

Не знаат каде се наоѓаат или се трудат некого да измамат? Напишале дека се наоѓаат на врвот на Ајфеловата кула, а ја „фатиле“ во кадар од далечина. Напишале дека се наоѓаат на врвот на Ајфеловата кула, а ја „фатиле“ во кадар од далечина. 

loading...
Loading...