МРТ преку фестивал бара милионер!

Loading...

Националниот сервис го одврза кесето и понуди милионска премија за на фестивалот „Скопје 2013“ кој ќе се одржи на 13 ноември.Отворениот конкурс за фестивалот трае до 15 септември, а право на учевство има секој државјанин на Република Македонија. Пријавата која може да се преземе од тука (линк: www.mrt.com.mk/prijava SK2013), уредно да се пополни и заедно со потребната документација да се достави до МРТ.
Прочитајте повеќе на тзм.мкОтворениот конкурс за фестивалот трае до 15 септември, а право на учевство има секој државјанин на Република Македонија. Пријавата која

loading...
Loading...