Мрзелив или размазен? Енрике не сака да попешачи ни 20 метри!

Loading...

Латино пејачот Енрике Иглесијас, не сака да попешачи 20 метри од едниот до другиот хотел. Енрике го побарал возачот да го пренесе од “George V” до “De sers” хотелот.
Дали е изморен од многуте обврски кој ги има околу снимањето на својот десетти по ред албум или пак едноставно е премногу мрзлив за да оди?
Како и да е Енрике се спасил од пешачење неколку минути и потоа одморен се сликал со своите обожаватели.Енрике го побарал возачот да го пренесе од “George V” до “De sers” хотелот.
Дали е изморен од многуте обврски кој ги има околу снимањето на

loading...
Loading...