Му го демолирал автомобилот, па и порака му оставил!

Loading...

Лудиот сопственик на гаражата, му ги избушил сите гуми, искршил ретровизорите, и му го исцртал целиот автомобил со црвен спреј,  а со тоа и му оставил порака „Паркирај пак“! Непрописното паркирање може да изнервира, но ова е премногу. Сопственикот на една гаража кога го видел паркираното БМВ-Х5, се изнервирал и му го демолирал автомобилот.
Овој инцидент се случил Во Тузла, зад угостителскиот објект на „City Pub“.  Штетата на автомобилот е проценета на околу 4.000 евра, кои што сопственикотт ќе треба да ги даде од свој џеб и да си ја среди колата. 
Жална гледка, особено ако се види колку е добар моделот на колата. Да беше некој 101 и така и така….Непрописното паркирање може да изнервира, но ова е премногу. Сопственикот на една гаража кога го видел паркираното

loading...
Loading...