Му ја отсекол раката со секира на 10 годишно момче и ја фрлил во врела вода

Вистинска трагедија ја потресе Кина.На едно 10 годишно момче му била отсечена раката и фрлена во врела вода од страна на момчето на неговата мајка. Момчето на мајката при расправија изгубил контрола и со секира му ја отсекол раката, и му ја ставил во врела вода за да не може да ја поврзе повторно.
Сторителот на ужасната постапка го признал делото на полицијата и веднаш бил уапсен.
Десет годишното момче било веднаш пренесено во болница но докторите не успеале да му ја поврзат раката.
За време на нападот, мајката на момчето која е наводно бремена, била во посета на нејзиното семејство,  пишува „Daily mail“.На едно 10 годишно момче му била отсечена раката и фрлена во врела вода од страна на момчето на неговата мајка. Момчето на мајката при расправија и

Пронајдете не на следниве мрежи: