Му открила дека е бремена а тој направил нешто ужасно

Loading...

Во последната епизода од шоуто на Кардашијан, Кортни му откри на мажот Скот дека е бремена. Но таа дефинитивно не очекуваше ваква негативна реакција од него. 
„Не можам да поднесам толкава одговорност. Не можа да се грижам за повеќе од две деца“ изјавил тој и ја искажал лутината. 
„Мислев дека веќе нема да имаме деца. Ме излудува тоа, постојано ме вовлекуваш во се со деца“ продолжи тој
Дури откако малку се смири сфати дека згреши. Инаку, парот веќе има еден четиригодишен син и двегодишна ќеркичка. Но таа дефинитивно не очекуваше ваква негативна реакција од него. 
„Не можам да поднесам толкава одговорност. Не можа да се гриж

loading...
Loading...