Му се закануваше дека ќе го тепа, а потоа поштено „му го спушти“

Loading...

Уште еден Фејсбук – чат кој може да се стави помеѓу оние најдуховитите.Џабе се потресе толку… :)Џабе се потресе толку… 🙂

loading...
Loading...