Му здосадило да плаќа сметки, па еве што направил!

Алек Лисевски решил да ги намали сметките и притоа да ужива во природа. Овој веб дизајнер си направил мала куќарка на тркала. Која го чинела 30.000

Пронајдете не на следниве мрежи: