Муарем Јилмаз, претседателот на управниот одбор на Суташ: СУТАШ ИНВЕСТИРА ВО „ПРИРОДНИОТ ВКУС“ ВО ЗЕМЈАТА НА ПРИРОДАТА

Loading...

Комплетирајќи ги обновените инвестиции во погоните што ги превзема во Скопје, денес во својата фабрика Суташ организираше прес конференција на која

loading...
Loading...