Мурињо: Да имав златна рипка, би посакал што е можно побргу Тито Виланова да оздрави…

Интересни моменти од гостувањето на Жозе Мурињо во една малезијска телевизија.Емисијата од забавен карактер откри многу работи поврзани со Жозе Мурињо, токму самиот Мурињо сам ги откри овие мошне интересни работи за кои секако големите љубители на фудбалот сакаат да ги дознаат.
Бил фан на Брајан Адамс, да не би бил фудбалски тренер, би работел во училиште.
Интересно, да би имал златна рипка, би посакал што е можно побрзо да оздраве Тито Вила Нова, да побрзо оздрави исто така и Нелсон Мендела и сите оние кои имаат слични здравствени проблеми.Емисијата од забавен карактер откри многу работи поврзани со Жозе Мурињо, токму самиот Мурињо сам ги откри овие мошне

Пронајдете не на следниве мрежи: