Музичка програма за Пиволенд 2015

Loading...

Музичката програма за Пиволенд е комплетирана. Од 2 до 6 септември ќе уживаме во различни жанрови на музика- рок, поп-рок, инди, реге, ска, етно, world music, хип хоп, електро, метал, панк и фанк. Победниците на конкурсот за млади бендови ќе бидат објавени на 28 август, а тогаш ќе биде објавена и програмата за алтернативниот БЛА БЛа стејџ. Наскоро следува и опширна објава за сите видови пиво кои ќе можат да се пробаат на овогодинешниот фестивал на пивото.
Победниците на конкурсот за млади бендови ќе бидат објавени на 28 август, а тогаш ќе биде објавена и програмата за алтернативниот БЛА БЛа стејџ. На

loading...
Loading...