На Цеца ѝ крвари срцето додека пее: Карлеуша ја пофали Цеца!

Loading...

Јелена Карлеуша поприлично ги изненади сите кои ги гледаа Ѕвездите на Гранд, кога сосема неочекувано ја пофали Цеца Ражнатовиќ, долгогодишната „конкурентка“ со која е често во разни судири.Бидејќи натпреварувачката Мила Милетиќ го испеала хитот од Цеца „Опроштајна вечера“ Карлеуша тоа го искоментирала на следниот начин:
„Постои и оригинална верзија која ја изведува Ана Виси. Тоа е штос песна, нема голем распон. Финтата е во емоциите и шмекерското пеење. Не знам која подобро ја испеала песната, дали Цеца или Ана, но и двете се познати по емотивното пеење. Нив срцето им крвари додека ја изведуваат таа нумера.
Погледнете од 2:40 како Мила ја испеала оваа песна, а од 16:35 коментарот на Карлеуша.

Бидејќи натпреварувачката Мила Милетиќ го испеала хитот од Цеца „Опроштајна вечера“ Карлеуша тоа го искоментирала на следниот начин:

loading...
Loading...