На Џенифер Лопез и нема рамен во пантомима

Loading...

На гостувањето во шоуто на Елен, Џенифер Лопез доби задача преку пантомима да демонстрира како изгледало кога ги раѓала близнаците Ема и Макс Џенифер Лопез на гостувањето во шоуто на Елен Деџенерис, доловила како изгледало нејзиното породување, а во пантомимата и помогнале Кит Урбан и Хари Коник, колегите со кои беше членка на жирито во шоуто „Идол“.

Пејачката и нејзините снаодливи колеги, освен породувањето, добро ги доловија и другите поими како масажа, синхронизирано пливање, стриптиз и слично. Погледнете во видеото: 
Џенифер Лопез на гостувањето во шоуто на Елен Деџенерис, доловила како изгледало нејзиното породување, а во пантомимата и помогнале Кит Урбан и Хар

loading...
Loading...