На девојка ѝ налеале запалива течност во устата и ја оставиле да жива да гори!

Коуртленд во американската сојузна држава Мисисипи е потресено од случајот во кој животот го загуби 19-годишната Џесика Чамберс.„На девојката некој во устата ѝ налеал запалива течност и ја онесвестил. Девојката потоа ја запалиле жива“ – изјавиле од локалната полиција.
Кога полицајците стигнале на местото на злосторството, девојката лежела на патот и единствен дел што не ѝ горел биле стапалата. Тогаш во агонија изговорила неколку зборови за кои полицајците веруваат дека е името на сторителот на ова кривично дело.
Девојката со хеликоптер итно беше пренесена во болница, но ѝ немало спас. Околу 98 проценти од телото ѝ било изгорено.„На девојката некој во устата ѝ налеал запалива течност и ја онесвестил. Девојката потоа ја запалиле жива“ – изјавиле од лок

Пронајдете не на следниве мрежи: