На Fibula Happy Wednesday, хотелите во Анталија на попуст до 60 отсто

Loading...

Туристичката агенција Фибула во пресрет на летните одмори за оваа година ја организира најголемата летна акција на попусти на аранжмани во Турција, во регионот на Анталија. Оваа промотивна акција на Фибула под името „Fibula Happy Wednesday“ секоја среда овозможува попуст до 60 отсто на хотелски аранжмани во повеќе хотели во регионот на Анталија.„Fibula Happy Wednesday не се издвојува само по својата уникатност и ексклузивност како понуда. Попустите до 60 отсто се во договор што сме го склучиле со дел од хотелите во Анталија и со тоа го гарантираме престојот и квалитетот на услугата што ја нудиме. Така, со оваа понуда им овозможуваме на граѓаните полесно и поевтино да можат да го планираат својот летен одмор. Затоа, оваа среда и секоја следна ги повикуваме сите заинтересирани да дојдат и ја посетат ТА Фибула каде што ќе можат да го направат својот летен аранжман по намалена цена и да бидат дел од акцијата Fibula Happy Wednesday“, велат одговорните во ТА Фибула.
Акцијата на Фибула се спроведува веќе трета среда по ред, а заинтересираноста на граѓаните е се поголема земајќи ги предвид високите попусти за ексклузивните понуди. Понудата за Happy Wednesday и кои хотели се достапни на попуст ќе биде објавувана секој вторник на интернет и фејсбук страната на Фибула, а резервации ќе може да се прават само во среда.
„Fibula Happy Wednesday не се издвојува само по својата уникатност и ексклузивност како понуда. Попустите до 60 отсто се во договор што сме г

loading...
Loading...