На финалистката од X-Фактор и „пукна филмот“: Ќе стане кројачка!

Loading...

Таа признава дека е разочарана од шоу бизнисот и затоа ќе се посвети на тоа да стане кројачка.Една од членовите на групата „4U“ која беше создадена во „Икс-фактор“, Катарина Манојловиќ, се откажа од музичката кариера по шоуто. Таа признава дека е разочарана од шоу бизнисот и затоа ќе се посвети на тоа да стане кројачка.
– Никогаш повторно нема да се занимавам со пеење. Во „Икс-фактор“ сфатив дека тоа не е за мене и дека патот кон успехот е тежок – изјави Катарина за српски „Блиц“.
Таа вели дека едноставно не се вклопила во целата музичка индустрија, затоа што не може да ја поднесе тензијата.

 

– Јас сум уметничка душа, но тоа ќе го искористам на друг начин. Пеењето за мене е минато, ќе се запишам на курс за шиење. Отсекогаш сум сакал интересни парчиња облека, да ги шијам и комбинирам. Мислам дека ова е вистинскиот пат за мене. Ако ништо друго, барем ќе си имам занает и сигурна работа – вели таа.
Катарина истовремено работи како промотор на козметички бренд.Една од членовите на групата „4U“ која беше создадена во „Икс-фактор“, Катарина Манојловиќ, се откажа од музичката кариера

loading...
Loading...