На Гоца и пукна филмот: Јас сум шампион во погрешен избор

Loading...

Пејачката Гоца Тржан се помалку успева да се воздржи на коментарите на поранешниот сопруг Иван Маринковиќ.Откако Маринковиќ влезе во реалното шоу „Парови“ и ги изнесе сите валкани работи, Гоца веќе не може да трпи, па скоро секојдневно се огласува по тој повод.
-Кога ги советувам жените да внимаваат за кој се мажат и на кого му раѓаат деца, послушајте ви зборува шампионот во погрешен избор! Е*ен светски првак- напишала Гоца на Твитер.
 Откако Маринковиќ влезе во реалното шоу „Парови“ и ги изнесе сите валкани работи, Гоца веќе не може да трпи, па скоро секојдневно се ог

loading...