На хакерот лошо му се пишува: ФБИ се вмеша во случајот со украдените фотографии!

Loading...

Во изјавата која беше дадена попладнево, гласноговорникот на ФБИ изјави дека бирото е свесно за обвиненијата кои се покренати против нелегалното објавување на експлицитните фотографии на славните и дека ќе ја преземат работата во свои раце.Џенифер Лоренс и Кејт Аптон се најмногу погодени од целата оваа афера. Затоа двете најмногу притискаат што е можно побрзо да се најде хакерот, но и да покренат тужба против него.
Претставник на „Ејпл“ исто така изјави дека и тие се вклучени во истрагата, со цел да проверат дали нивниот систем е хакиран и дали преку него се објавени експлицитните фотографии.Џенифер Лоренс и Кејт Аптон се најмногу погодени од целата оваа афера. Затоа двете најмногу притискаат што е можно побрзо да се најде хакерот, но и

loading...
Loading...