На интернет барале име за бебето и погледнете кое име го одбрале…

Loading...

Понекогаш, втората опција е подобра од прватаВо јануари, идниот татко Стивен Меклафлин создаде веб-страница NameMyDaughter.com, барајќи име за неговото неродено бебе.
Тој и неговата сопруга Алиша откако се роди нивната ќерка на 7-ми Април се одлучија за името Amelia Savannah Joy McLaughlin. 
Второт име, кое имало освоено 150.000 гласа е името Амелија.
Понекогаш, втората опција е подобра од првата.Во јануари, идниот татко Стивен Меклафлин создаде веб-страница NameMyDaughter.com, барајќи име за неговото неродено бебе.
Тој и неговата со

loading...
Loading...