На интернет видела девојка слична на неа: Потрагата по неа и го променила животот…

Студентка од Франција Анаи, која живее во Лондон, во февруари на Јутјуб видела девојка слична на неа. Саманта од Лос Анџелес имала исти очи , нос..

Пронајдете не на следниве мрежи: