На Кајмакоски не може да му се верува

Loading...

Мала шега за македонскиот претставник на Икс фактор. Бомбардирани од секојдневните реклами решивме да направиме мала шега на сметка на популарноста на Даниел Кајмакоски. Бомбардирани од секојдневните реклами решивме да направиме мала шега на сметка на популарноста на Даниел Кајмакоски. 

loading...
Loading...