На кого личат Тијана и Тамара- на мама или на тато?

Loading...

Тамара Тодевска на Инстаграм сподели фотографии од своите родителиПа сега публиката може да види на кого личат познатите пејачки Тијана и Тамара, дали на мама или на тато?
Погледнете:
 

Па сега публиката може да види на кого личат познатите пејачки Тијана и Тамара, дали на мама или на тато?
Погледне

loading...