На меѓународен турнир во Бразилска џиу џица-клубот ROOTS BJJ MACEDONIA, освои 6 медали!

Loading...

На вчерашниот меѓународен турнир во Бразилска џиу џица во Ниш – Србија клубот ROOTS BJJ MACEDONIA, под водство на тренерот Ивица Алексовски освои 6 медали.Вчера клубот ROOTS BJJ MACEDONIA освои шест медали на меѓународниот турнир во Бразилска џиу џица.
Имено со медал дома се вратија:
-Виолетов појас Александар Затковски сребрен медал,
-Плав појас Стефан Пецевски во категорија златен медал и во  апсолутна 3то и Александра Ј. две 3-ти места
-Бел појас Наде Василевска 1во место и Марија Ристеска 2ро место.
Им честитаме на победниците и очекуваме многу нови успеси во иднина. 
Во продолжение може да ги погледнете фотографиите: 

Вчера клубот ROOTS BJJ MACEDONIA освои шест медали на меѓународниот турнир во Бразилска џиу џица.
Имено со медал дома се

loading...
Loading...