На оваа девојка и е забранет влез во сите продавници во градот – Погледнете зошто!

Loading...

Кејли Харис (21) стои зад низа кражби и напади кои успеала да ги направи за само неколку недели. Заради тоа неа и е забранет пристапот во скоро секоја продавница во родниот град.Насилничките дела на оваа девојка траеле пет недели, а за тоа време ограбила пет продавници, им се заканувала на работници, нападнала полицаец, скршила излог од продавница и се заканувала дека ќе запали една куќа.
Врв на ароганција доживеала кога во еден трговски центар во автомобилот го туркала својот пријател кој се преправал дека е неподвижен, така што би украле детска гардероба, а кога обезбедувањето ги фатило, им се заканиле дека ќе ги нападнат и нив.

Полицијата на плавата насилничка и изрекла забрана според која не смее да влезе во 2 малопродажни центри, два ботанички центри и два супермаркети. За мал провинциски град како што е Вордон, ова значи дека и е оневозможен пристапот во скоро сите продавници во градот.

Освен тоа, на Кејли и е забрането да ја напушта својата куќа навечер, да пцуе, да се заканува и да биде агресивна кон било кој што не е дел од нејзината фамилија. Доколку прекрши било која од овие забрана, нејзе и се заканува и до пет години затвор.
Нејзин соучесник во автомобилот бил Кристофер Смит, кој е уапсен и осуден на четири недели затвор заради три кражби.Насилничките дела на оваа девојка траеле пет недели, а за тоа време ограбила пет продавници, им се заканувала на работници, нападнала полицаец, скр

loading...
Loading...