На полицајци им било чудно зошто само дел од кровот е под снег

Loading...

Прво забележале соседите. Им било многу чудно што само еден дел од кровот не е под снег. Кога полицијата влегла внатре открила плантажа со марихуана, сите биле шокирани.Иако конзумирањето на марихуана во оваа земја е легализирано, одгледувањето подлежи на строги правила и закони.
Едно лице не смее да одгледува повеќе од 5 стебла. Во овој случај полицијата пронашла цел хангар кој бил засаден со оваа опојна билка.

Тоа било и причината поради која овој дел од кровот не бил под снег.

 Иако конзумирањето на марихуана во оваа земја е легализирано, одгледувањето подлежи на строги правила и закони.
Едно лице не с

loading...
Loading...