На прв поглед изгледа како обично старо дрво, но кога ќе погледнете подобро…

Loading...

Велат дека „парите не растат на дрво“ , но веруваме дека оние кои го кажале тоа никогаш не го виделе, ова дрво! Илјадници луѓе од Велик

loading...
Loading...