На Саша Поповиќ му ПУКНА филмот: Викна ДОСТА толку силно што ја преплаши Снежана Ѓуришиќ!

Loading...

Доколку судиме според најавата не чека една многу возбудлива сабота во Ѕвездите на Гранд. Дуелите помеѓу Босанац и Јелена Карлеуша се се почести, но овој пат уште еден дуел е на повидок. Ана Бекута и Вики Миљковиќ?Признаваме, потполно неочекувано. Кога атмосферата ќе дојде до вжештување, како  гром од ведро небо пристигнува Аца Лукас да заведе ред. Но дали во тоа ќе успее Аца Лукас или некој од натпреварувачите?
Вториот круг трае уште малку, а натпреварувачите кои  треба да настапат ќе дадат се од себе да се вивнат во ѕвездите, можеби некому ќе му појде од рака со  песна да го  смири жирито? Погледнете каков хаос не очекува во сабота.Признаваме, потполно неочекувано. Кога атмосферата ќе дојде до вжештување, како  гром од ведро небо пристигнува Аца Лукас да заведе ред. Но да

loading...
Loading...