На вакви збунети типови не им се доверува ниту киоск, а не пак државен буџет!

Loading...

Силен и елоквентен говор на министерот Тевдовски на денешната елаборација на ребалансот на буџетот пред Комисијата за буџет при Собранието на Р.Македонија.Објасни се, и за универзитетите, и за образовението. Не ја заборави и поентата на буџетот, а ниту енергијата меѓу пратениците.
 
Објасни се, и за универзитетите, и за образовението. Не ја заборави и поентата на буџетот, а ниту енергијата меѓу пратениците.

loading...