Над 1000 луѓе евакуирани: Се запали познат трговски центар во Москва

Во овие моменти над Москва се гледаат огромни црни облаци чад, а според првичните информации се работи за пожар кој избувнал во еден од најпознатите трговски центри во градот.Според првичните информации веќе близу 1000 луѓе се евакуирани во познатиот шопинг центар кој се наоѓа во срцето на Москва.
Според првичните информации веќе близу 1000 луѓе се евакуирани во познатиот шопинг центар кој се наоѓа во срцето на Москва.

Пронајдете не на следниве мрежи: