Над 5.000 резервации на билети за Златна Бубамара на популарноста 2014

Loading...

Во изминатите десет дена во Радио Бубамара и МК Тикетс пристигнале преку 5000 резервации за купување билети, а за цената  – не се ни прашува.Поради преголемиот интерес, организаторот размислува шоуто да го префрли во поголема сала за да можат што повеќе луѓе заеднички да разменат позитивна енергија.
Големото шоу веќе еден месец се подготвува во штабот на Бубамара, а сценариото и наградените како и секоја година се чуваат во најголема тајност.Поради преголемиот интерес, организаторот размислува шоуто да го префрли во поголема сала за да можат што повеќе луѓе заеднички да разменат позитив

loading...
Loading...