Најчести причини поради кои мажите изневеруваат

Кои се најчестите причините поради кои партнерот изневерува? Погледнете ги воедно и најчестите изговори.Податоците се добиени од неформални анкети.
1. Недостаток на авантуристички дух во кревет
2. Мојата жена едноставно повеќе не ме привлекува
3. Односите и разговорите со неа стануваат досадни
4. Пронајдов некоја која може да се впушти во малку подиви акции
5. Животот ми е премногу сериозен. Сметки, кредити, деца, обврски. Сакам малку забава.
6. Сексот е ист секогаш. Тоа е исто како да имате идентичен оброк секоја вечер. Ми требаше нешто поинакво.
7. Недостаток на сексуални односи

 
8. Испив премногу и донесов лоша одлука
9. Таа секогаш е уморна
10. Кога беше болна, сметав дека не е во ред да барам секс од неа,па побарав од друга.
11. Мојата жена е навистина злобна личност.
12. Таа прва го направи тоа.
13. Мислев дека никогаш нема да се дознае.
14. Не ја сакам како порано.
15. Во животот на мажите не треба да владее монотонијата.
Think.mkПодатоците се добиени од неформални анкети.
1. Недостаток на авантуристички дух во кревет
2. Мојата жена едноставно повеќе не ме пр

Пронајдете не на следниве мрежи: