Најдете го злосторникот кој прети со убиство на синот на Јанко Илковски

Јанко Илковски објави  статус на  Фејсбук и изјави револт кон институциите бидејќи  се уште не е отворена истрага за заканите за убиство кон неговиот син.После заканите за убиство на син ми на ФБ реагирав и поднесов до МВР. До денес ништо, дури ми рекоа приватно да гонам, а ЈО не нашло за сходно да покрене истрага. Нејсе.
За велеможниот Белчо од Кале за три секунди го пронајдоа.Страшна е потребата за упикување и улизување.А после јас режимски човек со привилегии, Јанко Свиња Дебела – бај Многуфина, нему може и на деца да се егззекутираат па никому ништо.Саше Политико може курови у уста да и става на жена ми и децата и ништо.”Јанко Свиња Дебела” слоганот на Инамногуфина и добива за тоа три награди за животно дело од мактел, доказ и слични.И за секоја навреда закана кон мене нема можност за тужби, истраги, не, но за НЕГО!?!?! Се потепаа кој подлабоко ќе му се увлече.Јас? Јас исто како и вие, ние сме граѓани од втор ред…. ми рекоа ако има дело ќе имало поднесок и исрага – кое дело?ОТКАКО ЌЕ ГО УБИЈАТ СИН МИ ЌЕ ПОВЕДЕТЕ ИСТРАГА? !?!Бејли е над мене, моите деца, над вас, над целиот народ, над сите, нас можат да не фрлат во јама нема истрага, навреди го американскиот амбасадор законот функционира тип-топПосле заканите за убиство на син ми на ФБ реагирав и поднесов до МВР. До денес ништо, дури ми рекоа приватно да гонам, а ЈО не нашло за сходно да п

Пронајдете не на следниве мрежи: