Најдобар начин да заведете еден маж

Loading...

Убавината не е пресудна, не е ни интелигенцијата, она што е најважно е совладувањето на вештината на флертувањето.Ако не сте вешти во тоа, сигурно барем еднаш ви се случило некоја друга, повешта жена да го заведе мажот што ви се допаѓа. Учете од ваквите не баш најзгодни ситуации:
Наместете се спроти мажот што ви се допаѓа и обидете се да воспоставите контакт со очите. Директниот поглед кој не го свртувате барем неколку секунди, проследен со мала насмевка јасно му дава до знаење дека ви се допаѓа и би сакале да ви пријде.

Ако го повторите ова неколку пати, тогаш оваа ваша јасна порака би ја сфатил и не толку бистриот маж, па можете да очекувате да ви пријде доколку му се допаѓате. Имено, мажите се, верувале или не, во смртен страв секој пат кога треба да и пријдат на непозната жена.
Можеби на нив тоа не се гледа, а секако има и исклучоци на кои тоа не им е никаков проблем, но поголемиот број со олеснување ќе ги дочекаат вашите сигнали, со кои го осигуруваат „теренот“. Ако не сте вешти во тоа, сигурно барем еднаш ви се случило некоја друга, повешта жена да го заведе мажот што ви се допаѓа. Учете од ваквите не баш

loading...
Loading...