„Најдобриот секс кој некогаш сум го доживеала беше… со фраер кој имаше мал пенис“

Loading...

Една вечер ја научила Вања дека величината навистина не е важна.„Една вечер во студентскиот бар се најдов во интересен разговор со Марко- пријател на еден мој пријател кој ми се допаѓа веќе неколку години. Беше висок, мускулест и меѓу жените се зборуваше дека има углед на женскарош- оној тип, на кој и покрај сиот свој труд, едноставно не успеав да му оддолеам.
Секако не помогна фактот дека Марко некаде среде разговорот ја стави раката на мојот колк и со нежни движења правеше кругови во внатрешниот дел на мојот колк по масата, додека седевме со уште десетина пријатели.
На крај ме погледна, спомна пијалок, по што и двајцата станавме, но наместо да тргнеме кон барот, Марко ме повлече кон излезот, по што влеговме во такси.
По неколку минути бакнување на патот до мојата соба, Марко ме турна во кревет, а потоа полека почна да ме соблекува, без брзање. Од секогаш го замислував како некој кој во кревет е чесен и трпелив и моите очекувања беа потполно точни.
Ја ставив раката на неговите панталони, а потоа почувствував… скоро ништо. Неговиот пенис беше минијатурен. Не мал во смисла „помал од просечното“, туку, многууу мал. Почувствував како ме обли бран разочарување- конечно сум во кревет со фраерот кој толку време ми се допаѓа, а неговиот пенис е со величина на мала печурка! Мислам дека сфати што се случи бидејќи ме погледна, ми намигна и ми рече: „Не е важно колкав е, важно е што можеш со него, зарем не?“

 
Само неколку секунди подоцна моите гаќички беа на подот. Неговата неверојатна самодоверба ужасно ме палеше. Мислам дека повеќето фраери би го игнорирале својот проблем и би се правеле дека проблем воопшто нема, но фактот дека Марко не беше таков- напротив-  беше потполно свесен за својата величина и сепак така сигурен во себе, ме направи многу љубопитна.
Почна орално да ме задоволува и тоа без сомнеж беше најдобриот орален секс кој некогаш сум го доживеала. Толку уживаше во тоа што свршив за само неколку минути. Дури и кога почнавме да имаме секс, продолжи да го стимулира мојот клиторис додека пенетрирше во мене и вториот оргазам дојде уште побрзо.
Откако завршивме, легнав во неговите прегратки, а потоа ме погледна и ме праша: „Не го очекуваше ова од она што го виде, зарем не?“. Признав дека навистина не и веројатно уште повеќе го зголемив неговото его.
За жал, тоа беше нашиот прв и последен заеднички секс. Марко навистина беше таков како што го опишуваа- женкар. Продолжи со своето вообичаено темпо и со својот мал пенис ги оставаше жените без здив по целиот град. Никогаш повеќе нема да ги гледам печурките на ист начин.„Една вечер во студентскиот бар се најдов во интересен разговор со Марко- пријател на еден мој пријател кој ми се допаѓа веќе неколку години.

loading...