Најдобрите Fitness апликации за iOS и Android!

Loading...

Доколку им веруваме на гласините, новиот iOS 8 и iPhone 6 ќе бидат фокусирани на здравјето и фитнесот, а од друга страна Galaxy S5 веќе инкорпорира одредени функционалности. Да погледнеме кои апликации можат уште денес да не подготват за летото…1. Nike+ Running (бесплатна)
Nike направи една одлична апликација која ви овозможува да го измерите растојанието, брзината и времето на вашето трчање, а исто така е доволно паметна да започне и да запре кога и вие го правите тоа – не мора да ја гасите апликацијата секојпат кога ќе застанете за воздух.
2. Yoga Studio (£1.99)
Јогата како дисциплина е тешна да се научи, па затоа ви ја препорачуваме оваа апликација. Преку совети и инструкции за над 280 различни пози, веруваме дека ќе станете експерт за брзо време. Освен тоа, вклучува и 30 јога часови во HD резолуција.
3. Cyclemeter GPS (£2.99)
Постојат голем број на апликации наменети за трчање, но ретки се оние наменети за возење на велосипед. Со помош на оваа апликација, можете да го мерите времето, дистанцата, да планирате рути, да прегледувате графикони со вашите перформанси и многу повеќе.
Освен тоа, постојат дополнителни сензори за да го мерите вашиот пулс, брзината со која се движи точакот и слични показатели…
4. Fitocracy (бесплатна)
Оваа апликација пробува да го направи фитнесот и сите активности поврзани со него што е можно поинтересни и позабавни. Основната функција е да ги зачувувате вашите податоци и да ви помага во следење на вашиот напредок. Освен тоа, за да ве мотивира, апликацијата инкорпорира различни поени и достигнувања кои можат да бидат отклучени.
Есенцијално, преку оваа апликација, фитнесот се трансформира во забавна RPG игра…
повеќе на:GSM.mk1. Nike+ Running (бесплатна)
Nike направи една одлична апликација која ви овозможува да го измерите растојанието, брзината и времето на ваш

loading...
Loading...