Најголемата мистерија на фудбалот ќе биде решена: Го истражуваат слободниот удар на Роберто Карлос!

Loading...

Голот кој Роберто Карлос го постигна во 1997 година во пријателскиот меч помеѓу Франција и Бразил засекогаш ќе остане запомнет во историјата на фуд

loading...
Loading...