Најголемиот спојлер во светот

Loading...

Овој автомобил изгледа како од некоја видео игра или пак од децки цртан филм за автомобили. Но, сепак ова е вистински автомобил кој изгледа како да може да полета.Овој автомобил го начекавме на ebay. Се работи за прототип кој има V8 мотор со моќност од повеќе од 500 коњски сили со спојлер на кровот со кој може да „полета“. Еве што кажува за него неговиот продавач.
„Ова е посебно направена реплика на Ford моделот од 1923 година. Кога го видов овој автомобил за продажба мислев дека е многу кул, а истовремено е многу безбеден. Јас сум голем љубител на супер модификувани автомобили од 70-тите и ја употребив мојата имагинација и по три години труд, ова е резултатот.“
„Го направив овој автомобил за да можам да го користам за разни намени. Можете да го користите за градско возење, можете со него да одите на изложба и на тркачка стаза. Многу е лесен за возење иако е прав ѕвер и има 500 коњски сили.“Овој автомобил го начекавме на ebay. Се работи за прототип кој има V8 мотор со моќност од повеќе од 500 коњски сили со спојлер на кровот со кој мож

loading...
Loading...